Tafelgoochelaar huren

Tafelgoochelaar huren

Tafelgoochelaar huren voor uw feest, receptie of jubileum? Dan is Mitch Durbank de juiste persoon voor u. Met vliegensvlugge handbewegingen verzorgt hij een magische close-up show aan de tafels van uw gasten. Deze interactieve vorm van tafelgoochelen, waarbij gasten recht onder hun neus verrast worden, is een onwerkelijke beleving voor iedereen waar nog lang over na gesproken zal worden.

Goochelshow aan tafel van een tafelgoochelaar

De tafel goochelaar aan het werk

Het tafelgoochelen is een zeer intieme vorm van goochelen. Goochelaar Mitch Durbank staat als tafelgoochelaar niet op het podium waar hij zijn act opvoert, maar mengt zich tussen de gasten en laat zijn magie spreken. Zonder grote attributen, maar enkel bepakt met een pakje kaarten, touwtjes, elastiekjes en zakdoeken vertoont hij de ene na de andere act, vaak aan tafel bij uw gasten. Uiteraard zullen uw gasten versteld staan en nog lang napraten over de kleine acts en trucs die deze tafelgoochelaar vertoond. Daarnaast is het tafelgoochelen ook een persoonlijke vorm van magie. Uw gasten maken kennis met de tafel goochelaar en worden met kleine interactieve trucs verbijsterd. Ze maken deel uit van de act, die recht onder hun neus plaatsvindt. En ze ontmoeten tafelgoochelaar Mitch Durbank ook echt.

Tafel goochelen voor iedere gelegenheid

Een optreden van een tafelgoochelaar is vrijwel altijd een goed idee. U kunt dan ook een tafelgoochelaar huren voor verschillende gelegenheden. Hiermee brengt u uw feest of gelegenheid net even wat extra’s. Een tafelgoochelaar inhuren is onder andere geschikt voor :

  • huwelijksfeesten
  • recepties
  • jubilea
  • buurtfeesten
  • openingen
  • netwerkborrels
  • zakelijke intermezzo’s

Tevens is een tafelgoochelaar huren in combinatie met bijvoorbeeld een centrale goochelshow een goed plan. Na de show, waar mensen op hun stoelen kijken naar de goochelaar die iedereen versteld doet staan, mengt Mitch Durbank zich tussen uw gasten en vermaakt hen aan tafel met het tafel goochelen. Uw gasten vallen van de ene verbazing in de andere en dat zorgt voor een onvergetelijke middag of avond voor allen.

Mitch Durbank, de tafelgoochelaar

Mitch Durbank is meervoudig prijswinnaar op het Nederlands Kampioenschap Goochelen en een uitstekend tafelgoochelaar. Deze close-up goochelaar verwondert uw gasten met een magische show aan hun tafel. Tafel goochelen is een interactieve manier van entertainment en zorgt ervoor dat uw gasten zelf onderdeel worden van de goochelact. Dat maakt het moment extra bijzonder. Door Mitch Durbank als tafelgoochelaar in te huren, bezorgt u uw gasten een uniek en memorabel moment, waar nog lang over gesproken zal worden. En aan het einde van de avond hebben uw gasten niet alleen de goochelaar gezien, maar hem ook echt ontmoet!

Tafel goochelen

Beleef de magie aan uw tafel

Goochelen komt in vele vormen. Het kan op een grote bühne gebeuren met vele grote attributen en spannende assistentes. Maar ook speciaal voor kinderen met ballonnen en kleine goochelacts is de illusionist in actie als kindergoochelaar. De meest intieme vorm van goochelen is toch wel het tafelgoochelen, waarbij je Mitch Durbank als tafelgoochelaar huren kunt. Ook zeer geschikt voor een brede doelgroep, omdat hij zijn kunstjes aanpast aan de aanwezige gasten. Het tafel goochelen zal de sfeer van het feest dan ook zeker ten goede komen. Met de illusie vaak in eigen handen wordt er enorm op zijn vingers gekeken en desondanks slaagt Mitch Durbank erin de truc te laten slagen.

Tafelgoochelaar huren voor jouw feest

Wilt u uw gasten ook een magische beleving meegeven? Hen een lach op hun gezichten toveren wanneer ze van dichtbij worden overrompeld door een vingervlugge illusionist? Dan is een tafelgoochelaar huren een geweldig idee voor uw feest. Huur Mitch Durbank in als tafel goochelaar of nodig hem uit om één van zijn andere geweldige shows te vertonen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wij helpen u graag verder.

Informatie aanvragen