Goochelshow boeken

Centrale goochelshow

De podium goochelshow van goochelaar Mitch Durbank is de centrale show waarbij interactie met het publiek centraal staat. Deze boeiende act is een buhne act die magie afwisselt met humor. U gaat kennismaken met Mitch als een echte entertainer die op passende wijze uw gasten weet te boeien en verbazen als een echte goochelaar. De voorstelling zal dan ook een goochelshow zijn met verrassende wendingen in de magische wereld van het goochelen.

Podium goochelshow ballon

Goochelshow boeken voor verschillende gelegenheden

De centrale goochelshow van Mitch Durbank speelt zich geheel af op het podium. De show is dan ook geschikt tijdens een formeel programma, waarbij het publiek zich op stoelen in de zaal bevindt, maar ook voor informele gelegenheden kunt u de goochelshow boeken. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende gelegenheden:

  • Diner
  • Receptie
  • Jubileum
  • Bedrijfsopening
  • Familiefeest
  • Congres
  • Zakelijke gelegenheid

Zolang de opstelling van het publiek juist is en het publiek gericht op het podium is, kan de centrale goochelshow gebracht worden. De volledige aandacht van het publiek is dan ook nodig, omdat er veel interactie met het publiek plaats zal vinden. Bent u dus op zoek naar een stukje entertainment voor uw jubileum, familiedag of reünie? De podium goochelshow boeken van Mitch Durbank is een aanrader voor iedereen.

Goochelshow voor een breed publiek

Ook een leuke goochelshow boeken voor uw feest, diner, opening of andere gelegenheid? De centrale goochelshow van Mitch Durbank is een goed stuk entertainment voor een breed uiteenlopend publiek. Waar u bij een goochelshow vaak denkt aan entertainment voor kinderen, is deze centrale goochelshow van Mitch Durbank juist meer gericht op een volwassen publiek. Verbazingwekkende goocheltrucs worden afgewisseld met een stukje magie. Deze goochelaar zal u en uw gasten versteld doen staan. Mitch Durbank heeft een show samengesteld waarmee hij een grote indruk achter zal laten. Interactie is erg belangrijk. Het publiek wordt dan ook volop betrokken bij de podium goochelshow en u bent betrokken bij onverklaarbare goocheltrucs terwijl u er bovenop zit. Verwondering en verbazing staan centraal tijdens deze centrale goochelshow.

De goochelaar met verrassende acts

Niet alleen de centrale goochelshow kunt u boeken bij Mitch Durbank. Ook voor speciale gelegenheden waarbij veel kinderen aanwezig zijn, bijvoorbeeld een juffendag op school of entertainment voor op de camping, is deze goochelaar als kindergoochelaar te boeken. Maar ook wanneer u een product tijdens de beurs extra aandacht wilt geven staat Mitch Durbank als beursgoochelaar voor u klaar. Wilt u zelf uw eigen goochelshow op kunnen voeren, dan is een workshop goochelen misschien wel iets voor u. Uiteraard zijn de verschillende goochelshows ook in combinatie met elkaar te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Centrale goochelshow

Mitch Durbanks Centrale goochelshow

De podium goochelshow van Mitch Durbank is maximaal 45 minuten maar kan naar wens ook worden ingekort. Deze centrale goochelshow is geschikte entertainment voor zowel grote als kleine groepen voor jong en oud. De show wordt gebracht met geluidsversterking, zodat al uw gasten de goochelaar goed kunenn verstaan. De goochelshow boeken kan ook uitstekend in combinatie met de tafelgoochelaar. Na de podium act, zal de goochelaar zich tussen het publiek mengen en aan de tafels van uw gasten kleine goocheltrucs vertonen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.