Infotainment maatwerk

 

Mitch is in te zetten voor een op maat gemaakte act tijdens congressen, bedrijfsbijeenkomsten, teambuilding, opening act of op een bedrijfsscholingsdag.

Deze leuke act werk als een energizer voor uw programma.

Goochelaar die een act op maat uitvoerd voor bedrijven

 

Mensen luisteren op den duur niet echt meer naar de inhoud omdat ze verzadigd raken door de vele informatie van de diverse sprekers.

Het is daarom belangrijk dat mensen even een leuke onderbreking hebben om even op te laden. Goochelaar Mitch Durbank kan dit doen doormiddel van een unieke act die niet alleen onderhoudend is maar ook het thema van de dag betrekt in de act.

De truc wordt als metafoor gebruikt voor het thema of onderwerp en kan mensen wakker schudden omdat de informatie anders wordt aangeboden. 

Deze act zal een echte energizer zijn en zal als een katalysator werken voor de rest van het programma!

Goochelaar energizer zakelijk

 

De duur van deze presentaties kan verschillen van 10 minuten tot maximaal 30 minuten dit is afhankelijk van het programma.

Ook bestaat er de mogelijkheid om tussen iedere spreker een klein magisch intermezzo te plannen. Deze act komt het beste uit de verf bij formele settingen waar mensen plaatsnemen in een zaal voor een podium of speelvlak.

 

Infotainment is geschikt voor :

 

  • Bedrijfsbijeenkomsten
  • Jaarvergaderingen
  • Congressen
  • Aftrap scholingsdag
  • Netwerkfeesten
  • Formele programma`s

Wilt u meer informatie om Mitch in te zetten voor een gerichte informatieboodschap of een energizer neem dan vrijblijvend contact op.

Download hieronder de Technische rider van deze show. Hier staat alles in vermeld waar de setting aan moet voldoen. Mitch Durbank kan in overleg een geluidsinstallatie leveren tot 120 personen.