Kindergoochelaar inhuren

Kindergoochelaar inhuren

Op zoek naar een kindergoochelaar? Mitch Durbank is ook in te huren als goochelaar voor kinderen. In zijn kindervoorstelling zal kindergoochelaar Mitch de kinderen verrassen met een magische show. Hij heeft stiekem de oude kist van zijn opa meegenomen en deze kist zit bomvol magische dingen. Samen met de kinderen wordt de kist onderzocht, maar veel belangrijker nog; er wordt getoverd! Tijdens deze interactieve goochelshow voor kinderen zullen de kinderen volop in de belangstelling staan.

Kindergoochelshow

Een kindergoochelaar is altijd een groot succes. De kindergoochelshow is dan ook zeer geschikt om te boeken voor een schoolfeest, een kindermiddag op een vakantiepark of als jaarlijks uitje voor de kinderen van uw vereniging. Tijdens de goochelshow voor kinderen worden trucs vertoond met dobbelstenen, ringen, touwen en nog veel meer! Samen met kindergoochelaar Mitch beleven de kinderen vele magische momenten in deze kindervoorstelling.

Deze show duurt ongeveer 45-55 minuten, maar is ook naar wens in te korten.

Wanneer u een kindergoochelaar huren gaat, is het belangrijk om te weten dat iedere kindergoochelaar een ander programma biedt. Mitch Durbank geeft kindershows die afgestemd kunnen worden op bepaalde leeftijdsgroepen. Zo zijn er goochelshows voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, maar ook speciaal voor peuters of kleuters kan de kindergoochelaar een goochelshow verzorgen. De kindershow kan altijd verzorgd worden met geluidsinstallatie en een brandwerend achterdoek.

Een leuke interactieve show met kindergoochelaar Mitch Durbank

Schoolgoochelaar

Voor het organiseren van een schoolfeest is het inhuren van een goochelaar op de basisschool zeker een prima idee. Niet alleen is een schoolgoochelaar een origineel plan, ook zullen de kinderen er enorm van genieten. Een goochelaar op school zorgt daarbij niet alleen voor lachende gezichten bij de kinderen, ook de leraren zullen er enorm van genieten. U kunt de schoolgoochelaar inhuren voor bijvoorbeeld:

  • Juffen- en meestersdag
  • schooljubileum
  • jubileumfeest van juf of meester
  • afscheidsfeest juf of meester of directeur
  • zomerfeest
  • opening of afsluiting Kinderboekenweek
  • themafeest
  • opening of afsluiting van een schoolproject
  • Sinterklaasfeest

De kindergoochelshow, die gericht is op kinderen tussen de 4 en 12 jaar, is een echte interactieve show waarbij de kinderen ook gevraagd wordt mee te helpen tijdens de show. De kinderen staan centraal en met originele goocheltrucs en spannende acts neemt de goochelaar op school ze mee naar de wondere wereld van illusies. De tijd vliegt voorbij en de kinderen zitten geboeid op het puntje van hun stoel.

Goochelshow voor kinderen boeken

Een goochelshow voor kinderen is altijd een groot succes. Kinderen vinden magie geweldig, interessant en spannend. De kinderen denken dan ook vaak nog lang met veel plezier terug aan de kindergoochelaar. Een goochelaar voor kinderen inhuren voor een gezellige middag of avond op uw vakantiepark, in uw buurthuis of bij de sportvereniging is dan ook verzekerd van succes. De kinderen zullen het geweldig vinden. En niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zullen genieten van de kindergoochelshow. Of het nu gaat om een grote groep of een kleinere club, de kindergoochelaar inhuren blijft een goed idee. Met een kinder goochelshow trek je dan ook gegarandeerd vele bezoekers naar je park, buurthuis of vereniging.

Kindergoochelshow van Mitch Durbank

Kindergoochelaar huren

Ook een kindergoochelaar huren? Mitch Durbank staat voor je klaar. Hij kan een allround show bieden en past zijn show aan naar de doelgroep. Wilt u een kindergoochelaar inhuren of wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze leuke kindergoochelaar.

Download hieronder de Technische rider van de kindergoochelshow. Hierin vindt u alle specificaties en voorwaarden waaraan de setting dient te voldoen. Kindergoochelaar Mitch Durbank kan in overleg een geluidsinstallatie leveren tot 120 personen.