Workshop goochelen

Workshop goochelen

Altijd al de geheimen achter de trucs van de goochelaar willen weten? Met een workshop goochelen leert u zelf de kneepjes van het vak. De goochelworkshop van Mitch Durbank is een activiteit waarbij samenwerken, creativiteit en een relaxte sfeer voorop staan. Een ideaal uitje voor bijvoorbeeld bedrijven, organisaties of verenigingen, die de band willen versterken.

Boek een goochelworkshop bij Mitch Durbank

Goochelworkshop als teambuilding

Goochelworkshops worden steeds vaker ingezet als teambuildingsactiviteit voor bijvoorbeeld bedrijven, (sport)verenigingen of andere organisaties. Tijdens de workshop goochelen kunt u ervoor kiezen om een bepaald thema aan de workshop mee te geven. Dit is niet verplicht, maar kan mooi aansluiten bij een bepaalde actualiteit binnen uw bedrijf of organisatie. Tijdens de workshop leert u enkele trucs, samenwerken om de trucs tot een goed einde te brengen en het presenteren van de trucs aan de overige teamleden.

De trucs uit de Workshop goochelen leren toepassen

Tijdens de workshop Goochelen leert u de trucs toe te passen en te presenteren tijdens uw presentatie of speech. Op deze manier heeft u altijd een ijsbreker bij de hand. U leert tijdens de workshop drie goocheltrucs uit te voeren en hoe u deze het beste presenteert aan familie, vrienden of collega’s. Deze workshop goochelen is zeer geschikt voor een groepsactiviteit en is leerzaam, spannend en onderhoudend. De goochelworkshops zijn bijvoorbeeld een leuke activiteit voor:

  • familiedagen
  • verenigingen
  • sportclubs
  • bedrijven
  • zakelijke evenementen

Goochelen voor bedrijven

Ook als gezellig bedrijfsuitje is een goochelworkshop een leuk, maar vooral origineel idee. Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van bedrijfsactiviteiten en bedrijfsfeesten? Denk dan eens aan een goochelworkshop. Deze workshop kan op een door u aangegeven locatie gegeven worden en het is mogelijk om deze in combinatie met bijvoorbeeld een centrale goochelshow te boeken. Het is mogelijk om een thema aan deze workshop en show mee te geven dat perfect aansluit bij de actualiteit van het bedrijf. De sfeer tijdens de workshop goochelen is altijd ontspannen en relaxt, al blijft het natuurlijk spannend wanneer u de truc gaat presenteren aan uw collega’s.

leer magische trucs met een workshop goochelen

Een goochelworkshop als deel van een groter programma

Wanneer u een groot bedrijf heeft en van plan bent om een groot roulerend programma als bedrijfsfeest te organiseren, past een goochelworkshop daar uitstekend in. De grote groep wordt verdeeld in kleinere groepjes en komen aan bij de verschillende workshops, waar de workshop goochelen er één van is.

Workshop goochelen boeken

Liever zelf de handen uit de mouwen steken in plaats van een avondje rustig genietend naar een goochelshow kijken? Dan is een workshop goochelen boeken wellicht een goed idee. U bent zelf onderdeel van de truc en dient deze geheel zelf uit te voeren. Ook presenteert u de truc aan uw collega’s, vrienden en familie. Een workshop goochelen boeken doet u natuurlijk bij Mitch Durbank, de vrolijke goochelaar die heel Nederland versteld doet staan. Niet alleen geeft deze goochelaar een spectaculaire en inspirerende goochelworkshop voor bedrijven, organisaties of andere groepen, ook huur je deze goochelaar in als tafelgoochelaar tijdens feesten en kindergoochelaar op scholen of vakantieparken. Meer weten of direct informatie aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!