kindervoorstelling

Kindergoochelaar

 

In zijn kindervoorstelling zal kindergoochelaar Mitch de kinderen verrassen met een magische show. Hij heeft stiekem de oude kist van zijn opa meegenomen en deze kist zit bomvol magische dingen.

Samen met de kinderen wordt de kist onderzocht, maar veel belangrijker nog; er wordt getoverd! Dit is een interactieve show waarbij de kindergoochelaar de kinderen volop in de belangstelling zet!

 

 

Er zijn trucs met dobbelstenen, ringen, touw en nog veel meer! Samen met kindergoochelaar Mitch beleven de kinderen vele magische momenten in deze show, die een lach tovert op het gezicht van ieder kind.

Deze show duurt ongeveer 45-55 minuten, maar is ook naar wens in te korten.

De kindershow wordt verzorgd met geluidsinstallatie en een brandwerend achterdoek. Deze show is ook zeer geschikt vor basisscholen en kinderfeestjes.

Kindergoochelaar doet een truc met de gehele zaal

 

Kindergoochelaar huren

Kinderen vinden een goede kindergoochelaar altijd leuk! Als u een kindergoochelaar huurt is het belangrijk om te weten dat iedere goochelaar een ander programma biedt.

Er zijn goochelaars die alleen shows geven voor de peuters, of alleen voor de bovenbouw.

Kindergoochelaar doet een truc met de gehele zaal

 

Een goochelaar die een allround show kan verzorgen en zijn act afstemd op de verschillende leeftijden van de kinderen kan echt een meerwaarde zijn op uw evenement.

Kindergoochelaar Mitch Durbank kan een allround show bieden en past zijn show aan op de doelgroep. Wilt u een kindergoochelaar huren neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden en  beschikbaarheid.

Download hieronder de Technische rider van deze show. Hier staat alles in vermeld waar de setting aan moet voldoen. Mitch Durbank kan in overleg een geluidsinstallatie leveren tot 120 personen.

pdf 4 
    Technische Rider