Opening act

 

Een opening kan meerdere vormen hebben, zoals een bedrijfsopening , een bedrijfspand of een nieuwe afdeling binnen uw organisatie. Een opening is meer dan een opening van een pand of een gebouw alleen.

Het is ook een nieuw begin voor de mensen die er werkzaam zijn en voor de mensen in uw netwerk is het belangrijk om te weten wat uw nieuwe doelstellingen zijn.

 

Goochelaar voer act op bij een bedrijfsopening

 

Het is dan ook belangrijk dat de opening op een leuke en vlotte wijze plaatsvindt in een mooi programma.

Mitch heeft om deze redenen een openingact ontwikkeld die zich prima leent voor maatwerk en waarbij de bedrijfsboodschap op een leuke manier wordt vertaald naar een artistieke act.

goochelaar zakelijk intermezzo

 

De illusies worden als metafoor gebruikt voor het verhaal dat is afgestemd op het thema van de dag.

Bij een openingsprogramma is het belangrijk dat het vlot verloopt zodat de aandacht op het bedrijf blijft gericht. Ook hier is vaak de term “minder is meer” van toepassing.

Een voorbeeld van een eventueel programma kan zijn

 

  • Twee sprekers die een speech houden, gevolgd door een act van goochelaar Mitch Durbank over het thema van de dag (act van 5 á 6 minuten)
  • Daarna nog een speech van een spreker (dit kan ook de persoon zijn die de openingshandeling verricht)
  • Na deze speech zal Mitch Durbank samen met de desbetreffende persoon de openingshandeling verrichten.

 

De openingshandeling of onthulling bestaat uit een houten kist waar een lont uit komt. Dit lont wordt ontstoken en de kist valt uit elkaar en daar staat dan een champagnekoeler met glazen champagne.

Eventueel kan er een confettikanon op afstand worden gelanceerd voor het feestelijke tintje. Daarna wordt er getoost met champagne door de sprekers op het podium.

openingshandeling goochelaar op podium

 

Mitch heeft veel ervaring omdat hij al vele malen een opening act heeft verzorgd voor het bedrijfsleven. Hij denkt dan ook graag met u mee om het gehele programma rond uw opening samen te stellen.

Dit alles, inclusief openingsact op maat, confenttikanon en openingshandeling. Dit  zorgt ervoor dat u alles in huis haalt voor een succesvolle opening van uw bedrijfspand, afdeling of scholingsdag!

Voor meer informatie of beschikbaarheid neem nu vrijblijvend contact op!