Truc leren?

Deze goocheltruc wordt u aangeboden door goochelaar Mitch Durbank. Onderschat deze truc niet éénmaal ingestudeerd en u zal verbaast staan van de reacties!

Veel plezier er mee.

EFFECT: De goochelaar laat een elastiekje zien en steekt zijn wijs- en middelvinger hierdoor. Hij maakt nu een vuist en het is goed te zien dat het elastiekje rondom zijn wijs- en middelvinger zit. De goochelaar beweegt zijn vuist heen weer en opeens springt het elastiekje visueel over naar de ringvinger en pink.

DE UITLEG: Neem het elastiekje en steek hierdoor je wijs- en middelvinger. Pak nu met je andere hand het elastiekje vast en zet er spanning op. Het elastiekje is nu uitgerekt zoals je kan zien in de onderstaande foto.

 

 Goocheltruc leren
Als je nu je vingers intrekt om een vuist te maken doe je de geheime handeling. Je steekt nu al je vingers in het elastiekje zie de onderstaande foto.

 

 Goocheltruc leren
Je hebt nu een vuist gemaakt en als je de onderkant van je hand niet laat zien dan ziet alles er heel normaal uit. Het publiek ziet nog steeds dat het elastiekje om je wijs- en middelvinger zit. Zie de onderstaande foto.

 

 Goocheltruc leren
Maar in werkelijkheid loopt er ook een elastiekbandje onder je vuist door. In de onderstaande foto zie je wat het publiek niet mag zien.

 

Goocheltruc leren
Als je nu je vingers strekt springt het elastiekje over naar de ringvinger en pink.

Vond je deze truc uitleg leuk neem dan even de tijd om Mitch Durbank Entertainment te liken op facebook. Of deel deze truc met je vrienden!