Goochelaar in Zwolle

Je bent op zoek naar een goochelaar in Zwolle? Zoek niet verder: Mitch Durbank staat voor je klaar! Mitch Durbank is een veelgevraagd entertainer voor bedrijven en particulieren. Naast spectaculaire goochelshows, is hij ook een volleerd tafelgoochelaar, kindergoochelaar en geeft hij workshops goochelen. Wanneer je Mitch Durbank uitnodigt op jouw evenement ben je van succes verzekerd!

Goocheltrucs voor jong en oud

De meervoudig prijswinnaar op het Nederlands kampioenschap goochelen, Mitch Durbank, reist het hele land door om zijn goocheltrucs te showen. Ook voor een goochelaar in Zwolle, kun je deze illusionist boeken. De magische trucs van goochelaar Mitch zijn leuk voor jong en oud. Zo geeft hij regelmatig familieshows vol met adembenemende goocheltrucs. Erg leuk voor je familiefeest in Zwolle bijvoorbeeld! Maar ook voor kinderfeestjes is deze goochelaar in te huren. Je hoort de kinderen lachen en met zijn goochelkist vol trucs houdt hij de aandacht van de kinderen de hele tijd vast. Misschien leren ze nog wel een trucje van deze goochelaar in Zwolle!

De Magic bar, goochelaar in Zwolle

De Magic bar is een interactieve show waar alle gasten van het evenement bij worden betrokken door goochelaar Mitch Durbank. Wanneer je een evenement in Zwolle organiseert, bijvoorbeeld een braderie, een festival of een straattheater, kun je deze goochelaar inhuren. Hij komt dan met zijn Magic bar op locatie en zal aan deze bar doorlopende acts opvoeren. Mensen lopen voorbij en blijven even kijken. Goochelaar Mitch Durbank zal je gasten versteld doen staan!

Word jij de nieuwe goochelaar van Zwolle?

Naast goochelacts, complete shows en kinderfeestjes geeft Mitch Durbank ook workshops op locatie, bijvoorbeeld bij jou in Zwolle. Tijdens deze workshops leer je enkele goocheltrucs en geheimen van de goochelaar. Je kunt een workshop goochelen in Zwolle boeken voor bijvoorbeeld een teambuildings-activiteit. Het zal de saamhorigheid vast en zeker ten goede komen. Maar een workshop goochelen is ook erg leuk als familiedag, sportclubactiviteit of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Doe je vrienden, familie, of collega’s versteld staan met de kennis die jij tijdens de workshop goochelen hebt opgedaan!

Hoe kom je in contact met Mitch Durbank?

Bij goochelaar Mitch Durbank kun je alle kanten uit. Je maakt een keuze uit de vele mogelijkheden die hij je als goochelaar kan bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan een tafelgoochelaar, een beurs goochelar of een kindergoochelaar. Ook is het mogelijk om een act op maat te laten maken. Deze act wordt dan afgestemd op jouw eigen wensen. Leuk om bijvoorbeeld het thema van je feest op magische wijze te presenteren. Wanneer je ervan overtuigd bent dat goochelaar Mitch Durbank jouw feest of evenement in Zwolle kan verrijken met een goochelact, kun je vrijblijvend informatie aanvragen via het contactformulier. Liever telefonisch contact? Ook dat kan. Bel naar 06-54721537.