Goochelaar in Overijssel boeken

Wilt u uw feest of evenement in Overijssel graag opleuken met leuk en unieke show? Goochelaar Mitch Durbank is dan een gast die niet mag ontbreken. Wanneer u Mitch uitnodigt bent u verzekerd van spektakel en wanneer hij weer vertrekt laat hij iedereen ontgoocheld achter. Met zijn magische shows heeft hij menig feest en evenement opgeleukt. Niet alleen bij bedrijven, maar ook particulieren thuis!

De veelzijdigheid van goochelaar Mitch Durbank

Als een rasechte artiest goochelt Mitch de ene na de andere truc uit zijn goochelhoed. De professionele goochelaar heeft dan ook zeer veel ervaring en is van alle markten thuis. Elk jaar treed hij weer ruim honderd keer op voor een altijd weer tevreden publiek. De goochelaar die Overijssel inmiddels ook al lang en breed heeft veroverd, is met al zijn verschillende acts dan ook allround inzetbaar. Mitch's optredens zijn dan ook te boeken voor allerlei verschillende gelegenheden. Van business bijeenkomsten tot familiefeesten en van een kindervoorstelling tot een verenigingsfeest. Zijn unieke stijl van presenteren en goochelen is overal een daverend succes gebleken.

Spectaculaire goocheltrucs en magische optredens

Een intiem gezelschap, of een groot publiek? Het maakt goochelaar Mitch helemaal niets uit. Hij inspireert en bespeelt alle gasten met zijn magische goochelkunsten. In zijn rol als kindergoochelaar bijvoorbeeld, weet hij iedere keer weer een lach te toveren op de kinderen hun gezicht. Hij brengt dan zijn goochelkist vol met magische trucs met zich mee. Als tafelgoochelaar neemt hij u letterlijk onder ue neus in de maling. Adembenemende trucs in een intieme setting. Potentiële klanten weet hij aan stand te binden als beursgoochelaar. De concurrenten kijken wat jaloers toe naar dit top entertainment op de vloer. Daarnaast zijn er natuurlijk de familieshows, geschikt voor jong én oud. Hartstikke leuk voor op een familiefeest of op de camping!

Schuilt er ook een magische goochelaar in u?

Zou u zelf misschien eens met een paar fenomenale goocheltrucs uw omgeving willen verbazen? Mitch Durbank onthult u enkele geheimen op goochel gebied en leert hoe ze trucs het beste presenteert aan collega's, vrienden of familie. Boek een goochelen workshop en leer drie goocheltrucs van deze uitmuntende goochelaar. Ontzettend leuk en spannend om uit te voeren en tevens erg leerzaam. Ook leent de workshop goochelen zich uitermate goed als teambuildings-activiteit. Het zal de saamhorigheid zeker ten goede komen. Hartstikke leuk om te doen op een bedrijfsfeest, de sportclub of een familiedag om maar wat gelegenheden op te noemen. Kunt u niet wachten om een goocheltruc te leren? Leer hier alvast een truc als warmmakertje!

Goochelaar in Overijssel

Boek dé beste goochelaar die Overijssel kent!

Hebben we al verteld dat Mitch Durbank meervoudig prijswinnaar op het NK Goochelen is geweest? Een uiterst bekwame goochelaar dus, met ruime ervaring in veel verschillende evenementen. Dé beste goochelaar die Overijssel zich wensen kan rekent geen reiskosten en werkt met een duidelijk tarief. Mede dankzij zijn daverende optreden wordt uw feest een gegarandeerd succes! Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.