Goochelaar in Leeuwarden

Goochelaar in Leeuwarden inhuren?

Op zoek naar een goochelaar in Leeuwarden? Dan is goochelaar Mitch Durbank de juiste persoon voor u! Met deze goochelaar bent u in Leeuwarden verzekerd van succes. U gaat gegarandeerd een spectaculaire, magische avond of middag tegemoet met deze magiër. Niet alleen betrekt hij het publiek bij zijn show, ook weet hij zijn show perfect aan te sluiten bij zijn publiek. Mitch is mede daarom ook een veel gevraagd goochelaar bij zowel bedrijven als particulieren. Naast spectaculaire goochelshows, is deze goochelaar voor Leeuwarden ook te boeken als tafelgoochelaar, kindergoochelaar en zijn de workshops goochelen die hij verzorgd leuk voor jong en oud.

Spectaculaire shows voor jong en oud

De goochelaar voor Leeuwarden heet Mitch Durbank en u huurt hem in voor een geheel verzorgde spectaculaire goochelshow. De zogenoemde centrale show is een uitermate geschikt als formeel programma waarbij het publiek op stoelen zit en naar het podium kijkt, maar ook voor informele aangelegenheden is de goochelshow in Leeuwarden te boeken. Op het podium vermaakt onze goochelaar het publiek met verrassende acts waarbij magie en humor centraal staan. U huurt deze goochelaar in tijdens diners, recepties, familiefeesten, congressen of zakelijke gelegenheden. Met een show van ongeveer 25 minuten heeft u een geweldige act op de bühne staan en wilt u de act verlengen, dan combineert u de centrale show met het tafelgoochelen

Mitch Durbank: breed inzetbaar goochelaar voor Leeuwarden

Mitch Durbank is een goochelaar, die inzetbaar is op vele verschillende soorten feesten of gelegenheden. Zo kunt u de goochelaar inhuren voor op het podium, maar is het tevens mogelijk om hem te laten rondlopen tijdens uw feest of receptie en hem als tafelgoochelaar te contracteren. Daarnaast is deze magiër een echte kindervriend en misstaat een optreden van Mitch niet op het kinderfeest van uw zoon of dochter. Wilt u liever zelf wat goocheltrucs leren van een ervaren goochelaar? Ook dat is mogelijk. Met een workshop goochelen leert u enkele leuke trucs en kunt u uw familie, vrienden of kennissen versteld doen staan.

Kindergoochelaar in Leeuwarden

Kinderen houden van goochelen. Hun reactie op het onwaarschijnlijke is vaak zo puur, zodat ze helemaal ingaan op de show. Het optreden voor kinderen maakt dat voor goochelaar Mitch Durbank dan ook zeker de moeite waard. Uiteraard is Mitch in te huren als kindergoochelaar voor een kinderfeestje. Met kleine trucs voor kinderen van verschillende leeftijden, maakt hij de show onvergetelijk. Wanneer u de leeftijd van de kinderen doorgeeft, zal Mitch daar zeker op inspringen. Maar niet alleen voor kleine optredens tijdens kinderfeestjes is deze goochelaar in Leeuwarden te boeken. Ook voor kindershows op bijvoorbeeld campings of buurthuizen, neemt u contact op met deze kindergoochelaar voor Leeuwarden. Met een show van ongeveer 45-55 minuten weet hij de kinderen zeker te vermaken. Speciaal voor zijn optreden voor kinderen neemt hij een magische kist mee boordevol leuke trucs. Deze show met interactief karakter blijft de kinderen boeien , maar is ook naar wens in te korten of uit te breiden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook leuk voor op de beurs

Staat u binnenkort met uw bedrijf of onderneming op een beurs en wilt u uw producten of diensten op een magistrale wijze presenteren? Boek dan de beursgoochelaar voor Leeuwarden: Mitch Durbank. Hij trekt potentiële klanten naar uw beursstand en laat deze kennismaken met uw bedrijf of onderneming. Uw beursstand wordt omgetoverd tot mini-theater en de interesse van beursgangers is getrokken. Met een gezellige drukte bij uw beursstand, trekt u nog meer bezoekers en onderscheidt u zich op een originele manier. Met uw boodschap gepresenteerd op deze bijzondere wijze, heeft u de aandacht van mogelijke klanten zeker getrokken!

Boek nu de leukste goochelaar voor Leeuwarden

Ook uw feest nog feestelijker maken? Doe dat dan met een echte goochelaar. De goochelaar voor Leeuwarden is natuurlijk Mitch Durbank. Niet alleen is hij breed inzetbaar als podiumact, tafelgoochelaar, kindergoochelaar of beursgoochelaar, ook weet hij in alle gevallen het publiek op gepaste en professionele wijze te betrekken bij de act. Of het nu gaat om kinderen of volwassenen, het publiek blijft geboeid en maakt graag deel uit van de act. Neem contact op met de goochelaar voor Leeuwarden voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.