Goochelaar in Heerenveen boeken?

Op zoek naar een goochelaar in Heerenveen? Goochelaar en illusionist Mitch Durbank staat voor je klaar. Met veel verschillende goochelshows en goocheltrucs is deze goochelaar een ras entertainer, die ervoor zorgt dat al je gasten nog lang napraten over deze middag of avond. Niet alleen voor centrale goochelshows of familieshows boek je deze illusionist in Heerenveen. Ook als tafelgoochelaar, kindergoochelaar, beursgoochelaar, goochelaar op evenementen of voor workshops is deze goochelaar in Heerenveen te boeken.

Illusionist voor een goochelshow in Heerenveen

Mitch Durbank is meervoudig winnaar op het Nederlands Kampioenschap Goochelen en weet hoe hij het publiek moet entertainen. Deze professionele goochelaar is dan ook van alle markten thuis. Zo is hij bijvoorbeeld inzetbaar als illusionist op het grote podium in Heerenveen. Terwijl uw gasten plaatsnemen in het publiek zal hij vanaf het podium de ene na de andere goochel act opvoeren. Uiteraard kan de gehele goochelshow aan een bepaald thema aangepast worden en is er sprake van volop interactie tussen Mitch en het publiek. De centrale goochelshow is dan ook een formeel programma waar uw publiek de volle aandacht bij deze goochelaar in Heerenveen dient te hebben.

Tafelgoochelaar in Heerenveen

Anders dan bij een centrale goochelshow, waar onze illusionist het podium betreedt en de volle aandacht vraagt van al het publiek, is dat bij het tafelgoochelen. Wanneer u de tafelgoochelaar in Heerenveen boekt, mengt hij zich tussen de gasten en entertaint hij deze aan hun tafel. Terwijl zij met hun neus bovenop de goochel act staan, zullen zij versteld staan van de vliegensvlugge handbewegingen van deze goochelaar in Heerenveen. De tafelgoochelaar is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld huwelijksfeesten, recepties, openingen en netwerkborrels. Uw gasten worden verrast met kleine interactieve trucs aan tafel en zullen nog lang napraten over deze entertainer.

Mitch Durbank kunt u ook boeken als kindergoochelaar in Heerenveen

Goochelshow voor kinderen

De opening van een kinderdagverblijf, een schoolfeest, een jubileumfeest van een juf, meester of medewerker van buitenschoolse opvang, dit zouden allemaal ideale gelegenheden kunnen zijn voor een optreden van een goochelaar in Heerenveen. Met zijn speciale kist heeft goochelaar Mitch Durbank een spectaculaire kindergoochelshow. In deze kindervoorstelling zal hij steeds nieuwe trucs uit zijn kist toveren en uiteraard mogen de kinderen hem daarmee helpen. De interactieve kindergoochelshow is altijd een daverend succes. Uiteraard wordt de show aangepast naar gelang de leeftijd van de kinderen. Scholen, kinderopvangcentra, maar ook vakantieparken kunnen deze kindergoochelaar in Heerenveen boeken voor een daverende show.

Leer zelf goochelen

De goochelaar voor Heerenveen, Mitch Durbank, biedt ook leuk workshops goochelen aan. Ook altijd al de geheimen achter de trucs van de goochelaar willen weten? De goochelworkshop van deze goochelaar staat voor samenwerken, creativiteit en een relaxte sfeer. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld teambuilding of bedrijfsuitje. Tijdens de goochelworkshops leert u niet alleen trucs toe te passen en uit te voeren, u leert deze tevens presenteren. Erg leuk om bij uw volgende bedrijfsspeech te gebruiken als binnenkomer.

Neem contact op met de goochelaar voor Heerenveen

Benieuwd geworden naar wat de goochelaar voor Heerenveen voor u in petto heeft? Met zijn ruime ervaring kun je vele kanten uit met deze illusionist. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier of bel naar 06-54721537. Wellicht kan goochelaar Mitch Durbank jouw evenement in Heerenveen nóg leuker maken met zijn goocheltrucs.