Mitch Durbank: de goochelaar voor Friesland

Op zoek naar een goochelaar voor Friesland? Dan bent u bij goochelaar Mitch Durbank aan het juiste adres. Deze veelzijdige entertainer zorgt voor een magische belevenis voor jong en oud. U kunt deze goochelaar een centrale show laten opvoeren, boeken als tafelgoochelaar, inhuren voor een kinderfeestje of op laten treden tijdens een kinderfeestje. Met Mitch Durbank bent u verzekerd van succes!

Goochelaar boeken in Friesland

Mitch Durbank is meervoudig prijswinnaar op het Nederlands Kampioenschap goochelen. Door deze goochelaar in te huren voor uw feest of evenement, haalt u een mooie show in huis. Op het podium betrekt hij de gasten volledig bij de show. De volle aandacht is gewenst en uiteraard is er soms assistentie nodig. Deze goochelaar voor Friesland maakt de avond een avond om niet te vergeten. En heeft uw feest een thema? Vergeet dat dan niet door te geven. Mitch Durbank zorgt ervoor dat dit thema ook terugkomt in zijn show. Zijn centrale show duurt ongeveer 25 minuten, maar in overleg is het uiteraard mogelijk de show te verlengen. Ook is het mogelijk om de centrale show te combineren met een tafelgoochelaar act.

Tafelgoochelaar Mitch Durbank

Wanneer Mitch Durbank optreedt op uw feest of evenement als tafel goochelaar in Friesland maken uw gasten niet alleen kennis met de goochelacts, maar ontmoeten ze de goochelaar ook echt. Deze intieme vorm van magie laat uw gasten verwonderd achter. Er zal nog lang na gesproken worden over de goocheltrucs die Mitch Durbank aan hun tafel deed. Deze tafelgoochelaar is ook te boeken in Friesland, waar hij op het feest zich tussen de gasten mengt en aan verschillende tafels enkele trucs laat zien. Interactie is hierbij het sleutelwoord en hoewel de gasten er met hun neuzen bovenop zitten, toch zullen ze hun ogen niet kunnen geloven.

Goochelaar in Friesland voor de opening van uw bedrijf

Binnenkort een bedrijfsopening in Friesland op het programma staan? Of gaat er een nieuwe afdeling van uw bedrijf open? Dit nieuwe begin laat u niet ongemerkt voorbij gaan en uiteraard wilt u dat dit een onvergetelijke ervaring voor u, maar ook voor de gasten wordt. Om voor wat afwisseling te zorgen, is een goochelaar een leuk idee. Zo blijven uw gasten geïnteresseerd in de speech en wordt er actief meegedaan. Bij een openingsprogramma zullen de illusies als metafoor van het verhaal van de dag gebruikt worden. Uw openingsspeech wordt dus extra benadrukt door de goochelaar voor Friesland. Meer weten over deze openingsact? Neem contact op met Mitch Durbank.

Goochelaar voor jong en oud in Friesland

Mitch Durbank is een veelzijdig goochelaar. Zijn acts zijn interessant en leuk voor jong en oud. Hij weet zijn acts dan ook perfect af te stemmen op zijn publiek. Zoekt u een goochelaar in Friesland voor een kinderfeestje? Ook dan bent u bij Mitch Durbank aan het juiste adres. Er zijn trucs met dobbelstenen, ringen, touwen en nog veel meer. Samen met de kinderen zet kindergoochelaar Mitch Durbank een geweldige show neer. De kindershow duurt 45-55 minuten, maar is naar wens in te korten of uit te breiden. Een uniek kinderfeestje organiseren voor de jarige job of jarige jet? Neem dan contact op met kindergoochelaar Mitch Durbank en zorg ervoor dat het kinderfeestje van de jarige een magische beleving wordt om nooit te vergeten.

Zelf goochelaar in Friesland worden

Ook voor een workshop goochelen neemt u contact op met de goochelaar voor Friesland, Mitch Durbank. Hij komt naar de gewenste locatie en verzorgt een magische workshop. Op die manier stappen u en uw vrienden, familie of kennissen in de wereld van magie en kunt u uw omgeving versteld doen staan. Leuk voor bijvoorbeeld een teamuitje, activiteit van de sportclub, familiedag of vrijgezellenfeest. U bent lekker bezig en ook nog eens erg origineel!

Goochelaar inhuren Friesland.

Neem contact op met Mitch Durbank

Wilt u weten wat Mitch Durbank kan betekenen voor u als goochelaar in Friesland? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vrijblijvende informatie en een kostenaanvraag doet u eenvoudig via dit formulier. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 06-547 21 537. Mitch staat u graag te woord!