Op zoek naar een goochelaar in Ommen?

Wilt u uw feest of evenement graag opleuken met een unieke show? Goochelaar Mitch Durbank is graag van de partij. Met zijn spectaculaire goochelshows zet (kinder)goochelaar Mitch iedere zaal op zijn kop met zijn magische optredens. Mitch Durbank staat voor u klaar als goochelaar in Ommen maar geeft zijn shows voor bedrijven én particulieren door het hele land en is een ware beleving op zich.

Goochelaar Mitch is ontgoochelend veelzijdig

Als echte rasartiest goochelt hij de ene na de andere truc uit zijn goochelhoed. Mitch is dan ook professionele goochelaar en van alle markten thuis, hij staat ruim honderd keer per jaar op de planken en komt ook graag bij u langs als goochelaar in Ommen. Met al zijn verschillende acts is hij dan ook allround inzetbaar op allerlei verschillende gelegenheden. Van een businessbijeenkomst tot een kindervoorstelling, zijn unieke vorm van presenteren komt overal tot zijn recht. Groot publiek of een intiem gezelschap, goochelaar Mitch bespeelt en inspireert iedereen met zijn magische goochelkunsten.

Wat tovert goochelaar Mitch uit zijn goocheldoos?

Goochelaar Mitch heeft een grote verscheidenheid aan goochelshows in zijn repertoire. Zo zijn er de familieshows, geschikt voor jong én oud, leuk voor op een familiefeest of op de camping. Als kindergoochelaar is Mitch in de weer met een goochelkist vol trucs. Garantie voor magische trucs met daarbij een lach op elk kinds gezicht getoverd. Ook als tafelgoochelaar is Mitch van adembenemende klasse. In een intieme setting wordt u letterlijk onder uw neus met goocheltrucs verwend. Top entertainment direct aan uw tafel. Ook als beursgoochelaar op uw stand weet hij de klanten te binden, verbazen en amuseren. Laat dat de concurrentie u maar eens nadoen!

Goochelaar in Ommen

Schuilt er ook een magische goochelaar in u?

Altijd al een keer de show willen stelen met een paar fenomenale goocheltrucs? Mitch Durbank onthult u enkele goocheltruc geheimen en leert u deze het beste presenteert aan vrienden, familie of collega's. Tijdens deze workshop goochelen leer u drie goocheltrucs uit te voeren en is spannend en leerzaam. Het leent zich uitermate goed als teambuildings-activiteit en zal de saamhorigheid zeker ten goede laten komen. Hartstikke leuk bij de sportclub, familiedag of bedrijfsfeest om maar wat evenementen te noemen. Kunt u niet wachten? Leer hier alvast uw eerste truc!

Daarom is Mitch Durbank uw goochelaar in Ommen!

We hebben nog niet eens vermeld dat Mitch Durbank meervoudig prijswinnaar is geweest op het NK Goochelen. Een uiterst bekwame goochelaar dus, met ruime ervaring in maatwerk en verschillende soorten evenementen. Dé goochelaar komt graag langs in Ommen om u te voorzien van een geweldige show. Succes is verzekerd met zijn representatieve en respectvolle goochel optreden.

Goochelen in Ommen