Goochelaar in Groningen boeken?

Een goochelaar in Groningen inhuren voor uw feest of gelegenheid? Goochelaar Mitch Durbank heeft diverse acts in huis die allen zeer geschikt zijn op verschillende evenementen. Op deze website kunt u diverse acts vinden welke geschikt zijn voor uw verjaardag, opening, feest, jubilaris of business event. Zijn goochelshows zijn een beleving op zich, voor bedrijven én particulieren. Voor ieder feest of gebeuren is wel een passende goochelact te bedenken. Vraag vrijblijvend naar beschikbaarheid of mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De veelzijdigheid van goochelaar Mitch Durbank

Als professioneel goochelaar tovert hij de ene na de andere act uit zijn goochelhoed. De rasartiest staat ruim honderddertig maal per jaar op de planken en is dan ook van alle markten thuis. Dankzij zijn brede repertoire is hij overal inzetbaar, op de meest verschillende soorten aangelegenheden. Of het nu om een kindervoorstelling gaat of om een bedrijfsbijeenkomst, Mitch is dé aangewezen persoon om de boel eens lekker op te schudden. De in te huren goochelaar weet telkens iedereen weer te verbazen met zijn magische optredens en goocheltrucs.

Boek Mitch, de beste goochelaar die Groningen kent

Goochelaar Mitch zijn unieke vorm van presenteren past bij ieder festiviteit. Voor op de camping of op een familiefeest boekt u Mitch zijn familieshow. Een goochelshow geschikt voor alle leeftijden. Of laat Mitch opdraven met zijn kist vol goocheltrucs op een kinderfeestje. Als kindergoochelaar weet hij bij ieder kind een lach op het gezicht te toveren. Ook als er een bedrijfsfeest plaatsvind, is Mitch de aangewezen goochelaar om in Groningen in te huren. Als beursgoochelaar bijvoorbeeld, midden op uw stand weet hij potentiële klanten te binden, te verbazen én te vermaken. De standhouders om u heen kunnen slechts jaloers toekijken naar zo'n volle gezellige stand. Top entertainment krijgt u met Mitch als tafelgoochelaar. Trucs van adembenemende klasse, recht onder uw neus in een innige setting.

Een intiem gezelschap, of juist een groot publiek? Goochelaar Mitch bespeelt iedereen met zijn magische goochelkunsten.

Schuilt er ook een illusionist in u?

Altijd zelf al eens als volleerd goochelaar uw omgeving willen verbazen met enkele spectaculaire goocheltrucs? Goochelaar Mitch onthult u enkele geheimen op illusie en goochelgebied door middel van een 'goochelen workshop'. In de workshop leert u drie goocheltrucs en hoe u deze presenteert aan familie, collega's of vrienden. Een ontzettend leuke en leerzame workshop voor iedereen en ook zeer geschikt als teambuilding activiteit voor een bedrijf of vereniging. Goed voor de saamhorigheid en leuk om uit te voeren op een sportclub, familiedag of bedrijfsfeest. We hebben hier alvast een goocheltruc als warmmakertje voor u om te leren.

Goochelaar in Groningen

Daarom boekt u goochelaar Mitch Durbank!

Het is uiteraard ook wel een vermelding waard dat Mitch Durbank meerdere prijzen heeft verworven op het NK Goochelen. U huurt dus niet zomaar de eerste de beste goochelaar in die uw evenement komt opleuken. Zonder reiskosten te rekenen komt dé beste goochelaar die Groningen zich wensen kan bij u optreden tegen een vooraf duidelijk afgesproken tarief. Uw feest kan nu al niet meer stuk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!